cine suntem?

ecolemn®

parchet prin excelenţă

despre noi


Ecolemn, parchet prin excelenta înseamnă tinereţe, dinamism, sprijinite pe cunoaştere şi experienţă.

 

Ecolemn, parchet prin excelenta a fost creat în 2002 ca o completare şi o încununare a unei activităţi de producţie de parchet masiv, dând un alt înţeles în piaţa activităţii de montaj/finisaj. Ceea ce era privit ca o simplă succesiune de operaţii, cel mai adesea greşit deprinse, a căpătat la Ecolemn, parchet prin excelenta coerenţă şi desăvârşirea unui demers artistic. Pornind de la adevarul că într-o locuinţă parchetul este cea mai preţioasă mobilă, am arătat clienţilor noştri că doar iubind şi înţelegând lemnul îi poţi găsi locul şi-l poţi “îmblânzi”.

 

Tehnicile de montaj/finisaj, folosirea corectă a materialelor - toate deprinse la cea mai valoroasă şcoală în domeniu, cea italiană - sunt înţelese, stăpânite, respectate şi explicate atât propriilor angajaţi cât şi colaboratorilor şi clienţilor.

 

 

De la înfiinţare, Ecolemn, parchet prin excelenta a fost o societate dinamică şi nu a încetat să progreseze, să experimenteze, să introducă materiale şi tehnici noi:

  • a readus, alături de alte societăţi de gen, parchetul masiv acolo unde-i era locul, în topul preferinţelor clienţilor;
  • a spulberat temerile legate de montajul parchetului pe pardoseli încălzite;
  • a propus finisaje moderne;
  • a introdus pe piaţa amenajărilor de exterior lemnul masiv, aşa-zisul “deck”, cu proprietăţi deosebite pentru rezistenţă la intemperii;

 

 

Ecolemn, parchet prin excelenta este un sistem de activităţi conceput pentru a satisface exigenţele unei pieţe în dezvoltare:

  • producator de parchet masiv de diverse esente si decking din lemn termotratat;
  • partener certificat Weitzer Parkett in Romania;
  • reprezentant autorizat al mai multor branduri italiene de parchet;
  • un colectiv care răspunde cererilor formulate de clienţi - persoane fizice sau juridice - cu un deviz prealabil;
  • staf tehnic care propune soluţii tehnice;
  • punerea în operă cu partenerii-agreaţi.

 

De asemenea, Ecolemn, parchet prin excelenta realizează elementele  personalizate (terminaţii trepte, glafuri, diverse prelucrări) în propria fabrica.

 

 

 

 

 

 

Din 2007, Ecolemn, parchet prin excelenta - parchet prin excelenţă - este marcă înregistrată.

 

 

Este important pentru noi că numeroase publicaţii de specialitate ne solicită părerea, pe care o exprimăm cu plăcere în diverse apariţii.

 

Lucrările noastre se regăsesc în paginile unor publicaţii de prestigiu: ARHITECTURA, IGLOO, DOMUS, IDEAL DÉCOR, BURDA-Case, CASTOR, CASA şi BIROUL.

 

     

Marcă înregistrată

Ecolemn® parchet prin excelenta - parchet prin excelenţă

S.C. ECOLEMN S.R.L. este titulara exclusiva a dreptului de proprietate industriala asupra marcii ECOLEMN PARCHET PRIN EXCELENTA - nr. 074957/13.02.2006, conform Certificatului de Inregistrare eliberat de Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci in coformitate cu prevederile Legii 84/1998 privind  marcile si indicatiile geografice.

lemnul şi mediul

Deşi aparent este o contradicţie între termenul de ecologie şi activitatea unei firme care consumă foarte mulţi metri cubi de lemn pentru a-şi îndeplini obiectivele, în realitate Ecolemn, parchet prin excelenta contribuie la menţinerea unui echilibru între natură şi economie.

parchet lemn
Copyright ©2014-2018
Toate drepturile rezervate.