lucrări de referinţă

automobile bavaria bucureşti

ecolemn® - parchet şi decking

lucrări de referinţă

Vă prezentăm în continuare câteva dintre lucrările de referinţă realizate de Ecolemn, parchet prin excelenta până în prezent.

 


Placare fatada cu lemn IPE-Savini Due Sebes  

Placare fatada cu lemn IPE-Savini Due Sebes

Placare fatada cu lemn IPE-Savini Due Sebes Solutia pentru finisarea lemnului la fatade de exterior: Impregnant cerat pt exterior, hidrodiluabil, pe baza de rasina acrilica cu pigment de oxid de fier ce asigura protectie impotriva radiatiilor UV timp de 3 ani. Nuanta NOCE BRENERO. Asigura tusa cerata a suprafetei, cu grad de luciozitate 5-10%. Se aplica in doua straturi.

PESCARIU Sports & Spa  

PESCARIU Sports & Spa

Pescariu Sports & SPA, cea mai mare și luxoasă piscină exterioară din București, vă oferă cele mai bune servicii. AQUA by Pescariu Sports&SPA a devenit din anul 2012 unul dintre cele mai atractive locuri din capitală pe timp de vară, atât pentru facilitățile pe care le oferă iubitorilor de soare și apa, cât și pentru disponibilitatea organizării unor evenimente inedite.

Restaurant Isoletta - Herastrău  

Restaurant Isoletta - Herastrău

Punerea in opera a unei terase este relativ rapida, ceea ce reprezinta un atuu in plus la alegerea acestei solutii. Decking-ul este un bun mijloc de a pune in valoare o casa, o gradina, un spatiu comercial. Punerea in opera a unei terase este relativ rapida, ceea ce reprezinta un atuu in plus la alegerea acestei solutii. Trend-setter in domeniul pardoselilor din lemn, „Ecolemn - parchet si decking” a finalizat lucrarile de amenajare a teraselor exterioare la restaurantul Isoletta din Herastrau. Intelegand ca deckingul este mai mult decat un must have al momentului, reprezentand o investitie pe termen lung, la Isoletta s-a ales lemnul rezistent la intemperii pentru amenajarea teraselor exterioare, luand in consideratie atat caracteristicile deosebite ale lemnului cat si potentialul estetic al acestuia.Niciun alt material nu ar fi putea sa se imbine atat de fericit cu specificul localului (peştele şi fructele de mare proaspete).

Hotel Ramada Sibiu  

Hotel Ramada Sibiu

Hotelul Ramada Sibiu are patru stele, 127 de camere, cinci săli de conferinţă, din care una de cinema, şi a devenit, după inaugurarea din iunie, cel mai luxos hotel din Sibiu. Cea mai importantă investiţie hotelieră din Sibiu, Ramada, este un proiect dezvoltat de grupul Atlassib. Reprezentanţii Ramada susţin că este cel mai luxos hotelul din provincie. Ramada, dezvoltat de firma Atlantic Travels, din grupul Atlassib, are patru stele, deşi modul în care este amenajat permite “urcarea” acestuia uşor la cinci stele. Dotările reprezintă o premieră pentru domeniul turistic sibian. Ramada are 127 de camere şi este structurat pe 15 nivele.

Hotel Gerald’s Rădăuţi  

Hotel Gerald’s Rădăuţi

Deschis în 2007, Gerald’s Hotel este cel mai bun şi mai modern hotel din Bucovina oferind servicii de înaltă clasă pentru turişti internaţionali. The Gerald’s Hotel este situat în apropierea parcului municipal şi de Primăria Municipiului Rădăuţi. Designul contemporan, camerele exclusiviste, spaţiile pentru nefumători şi The Gerald’s Restaurant & Bar satisfac cerinţele clienţilor. În special oamenii de afaceri care îl vizitează sunt plăcut surprinşi de facilităţile sălilor de conferinţă cu capacitate de până la 100 de persoane.

Automobile Bavaria Bucureşti (Centrul BMW Băneasa)  

Automobile Bavaria Bucureşti (Centrul BMW Băneasa)

Noul centru BMW este unul din cele mai reprezentative showroom-uri BMW din Europa. Cea mai importantă investiţie din 2006 pentru Automobile Bavaria este Centrul BMW din Băneasa care totalizează peste 10 milioane de euro. Noul sediu are o suprafaţă de 12.500 de metri pătraţi. Suprafaţa construită este de aproximativ 10.000 metri pătraţi. Centrul găzduieşte în afară de birouri showroom BMW, MINI, Rolls Royce, showroom de motociclete, service, depozitul central de piese de schimb şi magazinul de accesorii.

Terase la Sun Plaza  

Terase la Sun Plaza

EMCT Romania se implica in mod activ in dezvoltarea de centre comerciale in Romania de peste 10 ani si a colaborat cu retaileri importanti precum Carrefour, Bricostore si Cora, fiind implicata in implementarea primului hipermarket din tara, Carrefour Militari, in 2001, in timp ce SUN PLAZA reprezinta cel mai recent proiect livrat de EMCT. Sun Plaza este cel mai mare mall din Romania ca suprafata si principalul centru comercial din sudul capitalei. Terasele realizate de Ecolemn din cel mai bun lemn de exterior-IPE, masoara cca.1000 mp si completeaza armonios tinuta arhitecturala de exceptie a acetui obiectiv de shoping si relaxare.

 

Alte lucrări

 • BIBLIOTECA BĂNCII NAŢIONALE A ROMÂNIEI – parchet artistic stejar şi merbau
 • CONDOMINIUM (Şos. Nordului) – parchet masiv stejar
 • AUTOMOBILE BAVARIA Băneasa – parchet masiv sucupira şi terasă exterioră ipé
 • HOTEL RAMADA Sibiu – parchet masiv ipé şi terasă exterioră ipé
 • HOTEL GERALD’S Rădăuţi – parchet industrial stejar
 • SOFTEHNICA Otopeni – pardoseli supraînălţate şi parchet masiv stejar
 • CONSILIUL BRITANIC Bucureşti – recondiţionare parchet
 • REŞEDINŢA AMBASADORULUI OLANDEI LA BUCUREŞTI – parchet artistic stejar şi nuc, terase frasin termotratat
 • CROW LIKE ONE BLOCK Bucureşti – parchet masiv merbau şi terase exteriore din ipé
 • NEPTUN PRIVATE SUITES Neptun – parchet stratificat stejar, wengé, doussié
 • GREEN GATE RESIDENCE Pipera – terase exterioare ipé
 • TOYOTA MATERIAL HANDLING ROMANIA Bucureşti – parchet masiv ipé
 • RANEXIM SRL Bucureşti – terase exterioare din ipé
 • PORSCHE BANK – parchet industrial merbau şi trepte merbau
 • NORTHPOINT RESIDENCE Corbeanca – parchet masiv stejar şi merbau
 • PREDEAL SKI APARTMENTS Predeal – parchet stratificat doussié, stejar
 • COMPLEX „LA STEJARI” Băneasa – terase exterioare ipé
 • DANTE ALIGHIERI LUXURY APARTMENTS – terase exterioare din lemn de frasin termotratat
 • SUTE DE REŞEDINŢE PRIVATE ÎN TOATĂ ŢARA, din care unele au apărut în renumite reviste de arhitectură:
  • IGLOO noiembrie 2006 pag. 48/49
  • IGLOO iulie/august 2007 pag. 34/46 şi 48/56
  • IGLOO octombrie 2007 pag. 62/67
  • ANUALA DE ARHITECTURĂ BUCUREŞTI 2007 pag. 70
Copyright ©2014-2018
Toate drepturile rezervate.